Zorg goed voor je mond.

Bij Carnisse Mondzorg
kun je rekenen op complete mondzorg!

Wij werken als multidisciplinair team nauw samen om jouw gebit (en dat van je partner, gezin, opa, oma of wie dan ook) in optimale conditie te houden. Wij houden van duidelijke informatie en leggen duidelijk uit wat het beste is om te doen. Het inventariseren van de huidige toestand van het gebit en het maken van een plan voor de lange termijn is belangrijk. En daar nemen wij samen met jou de tijd voor… Wij maken gebruik van de modernste technieken, hebben de laatste ‘state of the art’ apparatuur! En, om onze kwaliteit te borgen, laten wij ons regelmatig auditeren en zijn we ISO gecertificeerd. Jouw gebit is bij ons echt in goede handen.

Voorkomen is beter dan genezen

Met onze kennis over preventie en met de technieken die er tegenwoordig zijn om het gebit te herstellen, is het goed mogelijk om uw eigen gebit een leven lang te behouden. En dat is een geruststellend idee, toch?

Je bent welkom

Wij hebben geen wachtlijsten… Wij zien je graag als nieuwe cliënt van Carnisse Mondzorg! Een eerste kennismaking en een informatief onderzoek vinden wij heel belangrijk, zo leggen wij de basis voor je verdere behandeling. Ook geven wij je inzicht in de kosten die eventuele behandelingen met zich meebrengen. Dus achteraf geen verrassingen, maar wel een stralend gebit!

“Ik snap wat er gaat gebeuren, dit maakt me minder zenuwachtig” – Jeffrey Tiggel

Als eerste praktijk van Nederland maken wij gebruik van een op maat gemaakt tabletsysteem voor jouw informatie. Van uitleg over je behandeling, informatie over zelfzorg tot nazorg instructies. Wij zorgen ervoor dat alles duidelijk is door middel van afbeeldingen, filmpjes aangevuld met schriftelijke uitleg. Met een druk op de knop in je mail inbox! Zo kun je thuis alles nog even rustig laten bezinken en/of bekijken.

Op je gemak

 • We nemen de tijd
 • Altijd vrolijke medewerkers
 • We begrijpen jouw angst en helpen je hierbij
 • Digitaal meekijken in je mond
 • Bij pijn altijd dezelfde dag geholpen
 • Wachten met een kopje koffie
 • Behandelen zonder pijn

Jouw complete mondzorg in Barendrecht

 • Goed bereikbaar vanuit de randstad
 • Tram & bus stopt voor de deur
 • Gratis parkeren
 • Geen wachtlijsten
 • Alles onder één dak
 • De nota dienen wij voor je in

Daarom Carnisse Mondzorg:

Ruim 20 jaar ervaring in tandheelkunde
Hoogwaardige zorg
Alles onder 1 dak
Geen wachtlijsten
Zonder angst en pijn

Wim van der Torre, tandarts

Wim van der Torre, tandarts

Een goed en mooi gebit een leven lang!

Dit is het doel waar het team van Carnisse Mondzorg samen met de cliënt dagelijks aan werkt. Waar vroeger de nadruk heeft gelegen op het repareren en zien hoe het loopt met het gebit, wordt tegenwoordig voor iedere cliënt een persoonlijk plan gemaakt en indien nodig bijgesteld, om telkens weer voor een ieder persoonlijk doelen te bereiken. Dit gaat wezenlijk verder dan wellicht op het eerste gezicht lijkt als je een tandartspraktijk voor de periodieke controle binnenloopt. Wij worden steeds ouder en de betekenis van een goed functionerend gebit wordt steeds belangrijker voor een gezond lichaam. En dat betekent dus ook dat ons gebit steeds langer gezond moet blijven. Het liefst zonder teveel problemen en ingrijpende behandelingen. En ook als toch behandelingen nodig zijn, dan staat bij Carnisse Mondzorg een team klaar waar de tandartsen; ieder met passie een specialisme hebben ontwikkeld. Echter wat naast dit alles het belangrijkste gevonden wordt is de persoonlijke individuele aandacht voor jou als cliënt. Jij moet je thuis voelen en weten dat ons team samen met jou er voor zorgt: Een goed en gezond gebit een leven lang!

Meer informatie?

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan!

Afspraak maken