Implantaten

Al jarenlang ervaring met implantologie

Kies altijd het beste… Jouw behandeling, implantaten en de gezondheid van je gebit is bij Carnisse Mondzorg in goede handen voor een duurzaam resultaat. Gegarandeerd.

Bij Carnisse Mondzorg kun je terecht voor al je vragen, behandelingen en nazorg op het gebied van implantologie. Onze tandartsen hebben jarenlang ervaring met het plaatsen van implantaten om zo de kracht en sterkte van jouw gebit te behouden voor de langere termijn. Met al onze voorzieningen onder één dak helpen wij je van A tot Z met jouw implantaat met kroon, implantaten met brug, klikgebit of jouw vaste voorziening op implantaten. 

Wat is een implantaat?

Een implantaat is een kunstwortel die de natuurlijke wortel vervangt. Deze worden in de kaak geplaatst en functioneren als natuurlijke wortels. Het implantaat biedt steun voor bijvoorbeeld een kroon, brug of prothese. Het implantaat zelf is niet zichtbaar.

Wanneer of waarom?

Soms moeten tanden of kiezen vervangen worden. Iedere situatie is hierin uniek. Implantaten bieden een oplossing als je bijvoorbeeld een ongeluk hebt gehad en jouw gebit dermate is beschadigd. Of bij problemen waarbij je iedere dag pijn ervaart of wanneer simpelweg tanden of kiezen niet meer te repareren of behouden zijn.

Duurzaamheid

Uit onderzoek is gebleken dat implantaten voorkomen dat bot gaat slinken op de plek van de ontbrekende wortels. Een implantaat heeft dus als voordeel dat de vorm van je kaak niet veranderd en je gezicht er jong blijft uitzien. Ook zorgt een implantaat ervoor dat je de natuurlijke kracht in je kaak kunt behouden.

Waarom implantaten?

  • Duurzame en sterke oplossing
  • Comfortabele oplossing
  • Natuurlijk resultaat
  • Vaste voorziening

Je mondgezondheid in goede handen

  • Een ervaren team
  • Mogelijkheden nemen wij met je door
  • Transparant in kosten
  • Natuurlijk resultaat
  • Altijd een pijnvrije behandeling
  • Nazorg onder ons dak

Daarom Carnisse Mondzorg:

Ruim 20 jaar ervaring in tandheelkunde
Ervaren tandartsen
Duurzaam
All-on constructies
Natuurlijk

Pierluigi Reale, tandarts

Pierluigi Reale, tandarts

Een implantaat is de meest natuurlijke manier om een ontbrekende tand of kies te vervangen. Het is een kleine chirurgische ingreep, maar het eindresultaat is steeds weer verbluffend. Ons team is breed geschoold, wij volgen regelmatig scholing in verschillende landen zoals bijvoorbeeld in Nederland, Italië, Amerika en Zwitserland. Hierdoor kunnen wij wereldwijd de meest nieuwste technieken garanderen. We nemen de tijd voor onze cliënten om alle stappen van de procedure in detail uit te leggen. Hierdoor komen onze cliënten niet voor onaangename verrassingen te staan en weet je precies wat er verwacht mag worden. Tevens staan wij garant voor een regelmatige opvolging en onderhoud van de nieuwe “kunst-tand”. Veel mensen denken dat een implantaat een dure behandeling is, maar als je nadenkt over alle voordelen (stabiliteit van de beet, voorkomen van andere tandbewegingen etc.) en met goed onderhoud, is een implantaat een duurzame en een goede investering in jezelf en jouw mond.

Meer informatie?

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan!

Afspraak maken