Facings

Een boost voor je zelfvertrouwen

Bij Carnisse Mondzorg begrijpen we hóe belangrijk het is om lekker in je vel te zitten. Je glimlach is de spiegel van alles. Echt zelfverzekerd kunnen praten en lachen. Zonder je zorgen te maken.

Heb je bijvoorbeeld een spleetje waar je niet blij mee bent? Of afgebroken of scheve tanden? Verkleuringen? Wij kunnen het voor je oplossen. Jouw wens staat bij ons centraal wanneer je niet tevreden bent over je gebit. Facings kunnen onderdeel uitmaken van een op maat gemaakt plan om jou weer stralend te laten lachen. Bij Carnisse Mondzorg adviseren we je graag vrijblijvend. Onze tandartsen hebben ruime ervaring met het plaatsen van facings en onze nauwe samenwerking met ons tandtechnisch lab zorgt voor een passend resultaat voor jouw gebit.

Wat is een facing?

Een facing is een dun schildje dat we gebruiken om over je tand heen te plaatsen en gebruiken we om je gebit mooier te maken, te herstellen..... Er zijn verschillende soorten facings. Bij Carnisse Mondzorg zorgen we dat we de beste keuze maken voor jouw gebit. Composiet facings worden door ons gemaakt uit kunsthars en direct door jouw behandelaar geplaatst op de gewenste tand(en). Keramische facings worden op maat gemaakt in ons “state of the art” tandtechnisch lab en zijn duurzaam. Non-prep facings zijn flinterdun en hebben als voordeel dat we je tanden niet hoeven te slijpen. 

Vrijblijvend advies

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, maar wil je er nog even rustig over nadenken? Geen probleem! Bij Carnisse Mondzorg is een consult altijd geheel vrijblijvend. En voor een consult, heb je geen verwijzing nodig…
Evenals een op maat gemaakt behandelvoorstel, krijg je van ons voor iedere behandeloptie een kostenoverzicht mee, zo kun je nog even bij je verzekering nagaan of er (gedeeltelijke) vergoeding is. Maak snel een afspraak. Je gaat dan meteen glimlachen....

Bij ons kun je terecht voor

  • Keramische facings
  • Composiet facings
  • Non-prep facings

Jouw lach in goede handen

  • Altijd een op maat gemaakt plan
  • Jouw wens centraal
  • Een ervaren team
  • Mogelijkheden nemen wij met je door
  • Transparant in kosten
  • Verbluffend mooi en natuurlijk resultaat

Daarom Carnisse Mondzorg:

Ruim 20 jaar ervaring in tandheelkunde
Snel resultaat
Frisse uitstraling
Zonder angst en pijn
Weer stralend lachen

Meer informatie?

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan!

Afspraak maken