Bleken – Carnisse Mondzorg – Barendrecht
Header afbeelding

Bleken

Voor stralend witte tanden… maar wel verantwoord!

Passend en eerlijk advies als het gaat om het witter maken van jouw gebit… Samen kiezen wij de juiste behandeling uit voor een natuurlijk mooi en blijvend resultaat.

Bij Carnisse Mondzorg helpen we je graag aan wittere tanden. Maar wist jij dat we dat op verschillende manieren kunnen doen? We vinden het belangrijk om samen te kijken naar de beste behandelmethode en nazorgtraject. Ons team staat voor duurzame en veilige behandelingen… fijn toch?

Wat zijn de mogelijkheden?

Jouw wens staat voorop bij het maken van een passend behandelplan. Persoonlijk advies is de sleutel voor een mooi resultaat en daarom zal een eerste afspraak een gesprek zijn, waarbij we jouw wens en verwachting uitvoerig bespreken. Tanden witter maken kan door middel van bleken of thuisbleken, maar soms geeft het verwijderen van aanslag en het polijsten van je tanden al een verrassend mooi resultaat.

We houden het verantwoord

Carnisse Mondzorg staat voor complete mondzorg en daarom kijken we eerst waarom je tanden geler zijn dan gewenst. Is je glazuur versleten? Is het een oppervlakkige verkleuring of zit het toch dieper? Lukt het om al het tandplak dagelijks te verwijderen? Daarnaast kijken we naar de gezondheid van je gebit en tandvlees. Vullingen kleuren bijvoorbeeld niet mee met bleken en je tandvlees is bij voorkeur niet gezwollen of ontstoken.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw gebit? Maak vrijblijvend een afspraak voor advies.

Stap 1 van 2
Persoonsgegevens

Persoonsgegevens

Geboortedatum

Vraag

Stap 2 van 2
Samenvatting

Vraag en gegevens

Naam
Geboortedatum
--
E-mailadres
Telefoonnummer
Onderwerp
Vraag

Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacystatement. Door op 'Vraag versturen' te drukken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord