De beste mondzorg...
voor jou!

Afspraak maken 0180 61 06 70
Hoogwaardige zorg
Alles onder 1 dak
Altijd pijnvrij
Geen wachtlijsten
Zonder angst en pijn

De beste mondzorg… in regio Rotterdam

Welkom bij Carnisse Mondzorg, dé tandartspraktijk in regio Rotterdam… wat mogen we voor je doen?

Carnisse Mondzorg heeft alles in huis voor de beste zorg. Ons team van enthousiaste tandheelkundige professionals staat voor je klaar. Als cliënt profiteer je van een effectieve multidisciplinaire aanpak. Alle disciplines onder één dak maakt jouw leven echt een stuk makkelijker: Als cliënt profiteer je van een effectieve multidisciplinaire benadering.: "one stop care" noemen wij dat om je een stralende mond te garanderen. Centraal gelegen voor regio Rotterdam, makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer of auto (gratis parkeren!). Wat kunnen wij voor je doen?

Reguliere mondzorg of specialistisch consult

Naast natuurlijk de periodieke controle kun je ook bij ons terecht voor alle andere specialistische behandelingen: cosmetische aanpassingen, implantaten, kaakchirurgie en meer! Ons team heeft jaren ervaring en dat merk je dan ook. Bel meteen voor een afspraak, wij helpen je graag! Bij pijnklachten word je dezelfde dag nog geholpen.

We verwelkomen je graag! We kennen op dit moment geen wachtlijsten.

Tandarts in de buurt van Rotterdam

Carnisse Mondzorg is goed te bereiken vanuit Rotterdam. Kies altijd het beste, vooral als het gaat om je mondgezondheid! Vanuit Rotterdam en Rotterdam centrum zijn we gemakkelijk te bereiken met tramlijn 25 richting Carnisselande, deze stopt voor de deur. Streekbus lijn 183 vertrekt vanaf Rotterdam Kralingse Zoom, via Rotterdam Zuidplein en stopt ook voor de deur. Daarnaast zijn we vanuit Rotterdam ook goed te bereiken met de auto. Parkeren bij ons in de buurt is overal gratis. Via de A15 kom je op de A29 en daar pak je afrit 20 Barendrecht.

Video

Cliënten vertellen...

Merel Braber

"Kundig personeel, ze informeren je goed over wat ze gaan doen en waarom."

Marloes Lankhaar

"Marloes had tandvleesproblemen tijdens haar zwangerschap..."

Sonja Versluis

"Ik heb laatst implantaten laten plaatsen en ben er heel erg blij mee."

Riëlle

"Ik loop al 8 jaar bij CMZ in Barendrecht en ben nog steeds zeer tevreden over de praktijk."

Aad Timmerman

"De personen zijn gezellig, je hoeft niet lang te wachten en de behandeling is goed."

Behandelingen

Hieronder vind je informatie over de diverse behandelingen die wij je kunnen aanbieden. Natuurlijk zijn er veel voorkomende behandelingen, zoals het vullen van gaatjes en het plaatsen van kronen en bruggen, maar je kunt bij ons ook terecht voor specialistische behandelingen. Bijvoorbeeld op het gebied van de cosmetische tandheelkunde of implantaten.

Kunnen we je ergens
mee helpen?

Direct inschrijven Afspraak maken