Onze doelstelling hierbij is het overdragen van informatie, het bepalen van de huidige toestand van het gebit en het maken van een plan voor de lange termijn.
Met onze kennis over preventie en met de technieken die er tegenwoordig zijn om het gebit te herstellen, is het goed mogelijk om uw eigen gebit een leven lang te behouden. Eventueel met gebruikmaking van implantaten, maar ook in zo’n geval kan uw gebit heel lang meegaan.
Wij maken samen met u, als nieuwe patiënt, een uitgebreide inventarisatie van uw wensen en vertellen u wat wij dan voor u kunnen betekenen. Wij maken vervolgens een afspraak voor de periodieke controle en geven u informatie over goede preventie.
Dit kan ook betekenen dat wij samen met het mondzorgteam nadere informatie verschaffen over specifieke zaken. Bijvoorbeeld een kosmetische ‘makeover’, of een herstel van de kauwfunctie met behulp van implantologie.
Bij Carnisse mondzorg bevinden al deze disciplines zich onder één dak. De kaakchirurg is bijvoorbeeld als zelfstandige specialist gevestigd in dezelfde praktijk.