Kunstgebitten

Plaat- of frame prothese

Als enkele tanden en kiezen afwezig zijn en de cliënt geen vaste vervanging wenst, kan een eenvoudige en doeltreffende uitneembare voorziening gemaakt worden door middel van een frame. Daarmee wordt de functie van die ontbrekende tanden en kiezen hersteld.

Deze prothese bestaat uit tandvleeskleurige kunsthars met kunsttanden. Deze prothese rust in zijn geheel op het slijmvlies en zit eventueel met ankers vast aan eigen tanden of kiezen. 

Gebitsprothesen

Als je geen of gedeeltelijk geen tanden en kiezen meer hebt wordt het kauwvermogen en de esthetiek hersteld met prothesen, zowel volledige prothesen als gedeeltelijk. Wij besteden uitermate veel aandacht aan de pasvorm en cosmetische eigenschappen. Hierbij maken wij gebruik van de modernste cadcam technieken, waarmee computergestuurde ontwerpen gemaakt kunnen worden.

Klikgebit op implantaten

Een klikgebit is een prothese die vast geklikt kan worden op implantaten of een staaf tussen meerdere implantaten in. Het voordeel van een klikgebit is dat deze niet los in de mond zit.

Vast gebit op implantaten

Een vast gebit op implantaten wordt ook wel de all-on constructie genoemd. Dit gebit wordt geplaatst op meerdere implantaten en is niet uitneembaar. 

Meer informatie?

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan!

Afspraak maken