Facings

Een facing is een dun schildje dat we gebruiken om over je tand heen te plaatsen en gebruiken we om je gebit mooier te maken, te herstellen..... Er zijn verschillende soorten facings. Bij Carnisse Mondzorg zorgen we dat we de beste keuze maken voor jouw gebit. Composiet facings worden door ons gemaakt uit kunsthars en direct door jouw behandelaar geplaatst op de gewenste tand(en). Keramische facings worden op maat gemaakt in ons “state of the art” tandtechnisch lab en zijn duurzaam. Non-prep facings zijn flinterdun en hebben als voordeel dat we je tanden niet hoeven te slijpen.

Non-prep facings

Als alleen de stand en kleur van een tand moeten worden gecorrigeerd, kan dit eventueel eenvoudig worden gedaan door een dun schildje keramiek over de tand heen te plakken zonder deze van tevoren te hoeven bijslijpen.

Vol keramische facings

Als er grotere beschadigingen zijn aan het gebit kunnen deze worden hersteld met een kapje over de hele tand of kies. In dit geval kan de vorm en kleur optimaal worden bepaald zodat perfecte esthetiek kan worden bereikt.

Composiet facings

Composiet facings worden door ons gemaakt uit kunsthars en direct door jouw behandelaar geplaatst op de gewenste tand(en).

Meer informatie?

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan!

Afspraak maken