Een gebitje dat u ‘s nachts draagt kan het snurken in elk geval verminderen en meestal helemaal voorkomen. Zo’n gebitje wordt een snurkbeugel of MRA-beugel genoemd. Ook slaapapneu kan op deze eenvoudige manier worden voorkomen en wordt in de meeste gevallen zelfs vergoed door de verzekering.

Bij Carnisse Mondzorg bieden wij u de mogelijkheid om tegen een geringe vergoeding een snurkbeugel te proberen. Hiermee voorkomt u het risico dat u investeert in een snurkbeugel zonder dat deze uiteindelijk het gewenste resultaat oplevert. Als de snurkbeugel goed bevalt, kunt u overgaan tot aanschaf van een definitieve snurkbeugel. Daarbij brengen wij de kosten van de tijdelijke voorziening in mindering.

Alles start met het in kaart brengen van uw klachten. Dit wordt wereldwijd gedaan met behulp van de erkende ESS (Epworth Sleeping Scale). Doe hier de Snurktest (ESS-Score) om te zien of u in aanmerking komt voor een functioneel snurkonderzoekc.q. slaaponderzoek: de eerste stap om van uw snurkprobleem af te komen!