Onderzoek en informatie

Iedereen verdient een mooi gebit. Maar eigenlijk is het de grootste kunst het gebit mooi te maken als onderdeel van het gezicht. Een mooi gebit is een gebit wat eigenlijk niet direct opvalt maar er prachtig uitziet als onderdeel van het hele gezicht.
Het kan natuurlijk voorkomen dat de kleur van het gebit niet bevalt. Of dat het gebit er onregelmatig uitziet. Voor alle problemen die er zoal op cosmetisch gebied bestaan, biedt Carnisse Mondzorg oplossingen.

Als een cliënt van Carnisse Mondzorg een vraag heeft over de verbetering van de esthetiek van zijn of haar gebit, wordt er eerst geheel vrijblijvend een goede analyse gemaakt door het team cosmetisch tandarts en cosmetisch protheticus. Er wordt goed geluisterd naar de wens van de patiënt en door middel van voorbeelden en een smile design wordt de optimale behandelplanning bepaald. Het smile design laat zien hoe het gebit er na behandeling zou kunnen uitzien. Uiteraard wordt deze planning vergezeld van een kostenplaatje. Tevens worden er indien mogelijk diverse opties besproken en financieel uitgewerkt. Hierdoor kan de cliënt een weloverwogen keuze maken.
Cosmetische mondzorg is één van de kernpunten van Carnisse Mondzorg. Wij informeren u hier graag en uitgebreid over.

Facings

Non prep facings

Volkeramische kronen

Whitening

Tandvleeschirurgie

Beschadigde tanden